OVERIGE DIENSTEN

Onze connecties hebben ons over de laatste jaren vele partners opgeleverd met wie we op lange termijn werken. Bedrijven als Conscious Hotels Amsterdam, Hotelschool The Hague, Michelin uitreiking in het Delamar Theater, Het Nationale Theater of bijvoorbeeld de Amerikaanse Kamer van Koophandel zijn tevreden terugkerende afnemers. 

MUZIEK PROGRAMMERING

Wij bieden de mogelijkheid lange termijn concepten te programmeren in bijvoorbeeld de horecasector of bijvoorbeeld voor de terugkerende vrijdagmiddagborrel op kantoor waarbij we voor elke gelegenheid nieuwe artiesten kunnen verzorgen maar ook op specifieke thema's kunnen inspelen.

 

 

EVENEMENT MARKETING

Daarnaast is het mogelijkheid om via The Hen House Music de marketing en DTP uit te besteden. Stel u boekt een band voor uw evenement maar bent tevens op zoek naar iemand die uw online en offline kanalen beheert zodat er ook daadwerkelijk bezoekers komen. Ook hierin kunnen we u ontzorgen. Met onze marketingachtergrond en expertise in social media en DTP en videobewerking zorgen we dat uw evenement van tevoren al is geslaagd.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© 2018 by The Hen House. All rights reserved